Avui va de monstres…

Després d’un matí ple de balls i cançons i una gran remullada a la piscina, els astronautes hem anat a la classe per fer una activitat de crear vitralls. La sorpresa, però, ha estat quan ens hem trobat un monstre al mig de les taules i hem hagut de pensar una solució. Finalment, hem decidit destruir-lo, per tal que ens deixés continuar amb l’activitat i… UAAAH! De dins seu han sortit un munt de llaminadures per tots i totes. Això sí que ha estat una gran sorpresa!

Una vegada destruït hem pogut continuar amb els vitralls i jugar amb la llum i els seus colors. Per tornar a la calma, ens hem fet massatges els uns als altres. Podeu veure com de relaxats estem en aquest vídeo:

Casal d’estiu: fem massatges from Escola Ginebró on Vimeo.

Ens encanten aquests moments de tranquil·litat després de viure tantes emocions!