Quina setmana més divertida…

El Planeta Globus d’Aire ens està agradant molt i la setmana està passant volant… Avui ja dijous i si mirem enrere, quin munt d’activitats hem fet!

Tot treballant l’aire i el vent, dimarts a la tarda vam experimentar amb bombolles gegants. Al principi les monitores ens en van fer unes quantes i vam jugar a caçar-les. N’hi va haver que van marxar volant, volant, volant fins a l’espai. Més tard vam ser nosaltres els que les vam fer i ens en van sortir de ben grans!

Com ja sabeu ens encanten els contes. Així doncs, aquesta setmana hem creat la nostra pròpia història i l’hem escrit a sobre de quatre núvols de cotó fluix, que també hem fet nosaltres mateixos. Si la voleu llegir, la trobareu a la paret de davant de la nostra classe. Esperem que us agradi!

A més a més, avui hem fet un concurs d’aviació. Feia setmanes que parlaven de naus espacials i avions i avui cadascú de nosaltres ha creat el seu. Després, hem hagut de passar unes proves d’aviació per comprovar si realment funcionaven bé i… no us podeu ni imaginar com han volat! Com que som molt bons tècnics d’aviació, ens han donat un diploma!

Demà, per tancar la setmana, anirem al Cosmocaixa i al Planetari. Estem ja impacients perquè arribi el moment!