Primària estem gaudint d’una setmana increïble al planeta Globus d’Aire

Els nens i nenes de Primària ens ho estem passant d’allò més bé al planeta Globus d’Aire. No parem de fer activitats i jocs, però el més diveritat ha sigut el que ens ha passat avui!

Just quan anàvem a buscar els banyadors per anar a la piscina hem rebut una carta del senyor del vent dient que ens havia agafat totes les nostres coses i les havia amagat molt ben amagades. La única pista que ens ha deixat ha sigut un jeroglífic una mica extrany. Però, gràcies a l’ajuda de tots i totes hem pogut desxifrar-lo i hem anat seguint totes les pistes i proves que ens ha posat fins a arribar al lloc on estaven els nostres banyadors. Quin fart de córrer amut i avall per tota l’escola! Ha sigut tota una alegria posar-se dins la pisicna després de tant córrer.

Després d’aquesta gran aventura, a la tarda hem estat construint un estel amb paper i pals de fusta. Quina feinada hem tingut, però ha valgut molt la pena perquè tots han quedat súper bé! Després hem sortit al pati a provar si volaven i, efectivament, s’han enleirat!

Ja ho tenim tot a punt per la visita que farem demà al Cosmocaixa i al Planetari. Segur que serà molt interessant i podrem aprendre i veure moltes coses. En tenim moltes i moltes ganes!