L’últim dia de les colònies ja ha arribat!

Avui tenim un dia farcit d’emocions i moments especials, per això no ens hi cap en una sola entrada de blog, així que en farem dues!

La nit de bivac ha sigut tot un èxit! Quin orgull dormir sota el sostre que has estat construint amb les teves mans.

Al matí, hem parlat sobre el moviment de “Fridays for Future” tot veient uns vídeos de la seva jove impulsora, la Greta Thunberg. Els vídeos ens han motivat per fer unes pancartes per a la manifestació de demà divendres a Barcelona, o de qualsevol altra! S’han ben guanyat la *pedra del sentit crític*, probablement la més important i que li dóna sentit a tota la setmana!

Havent dinat ha tornat a aparèixer l’Esperit de la Natura, per donar les gràcies de la participació dels i les joves a les activitats proposades i ens ha suggerit fer unes polseres o collarets amb les pedres precioses acumulades aquests dies!

En acabar ha tocat una part super-important… recollir! No ha sigut fàcil però s’ha aconseguit!! Ho tenim tot llest per demà matí marxar de pressa i aprofitar la piscina de Llinars. Abans però… encara ens queda la darrera nit! La més especial de totes! Ara els tenim preparant concursos de talents, actuacions varies… alguns van de 21 botons… us ho expliquem demà!