El dimoni sense feina

Com cada any per aquetes dates, i seguint amb la tradició, el passat dijous dia 20 de desembre, els nostres alumnes d’EP3 van representar l’obra de teatre “El dimoni sense feina”. Una obra de teatre en la que el protagonista és un domini que cerca feina i on es poden veure de forma divertida i amena les peripècies i aventures que es troba durant la gesta. És la primera vegada que els nens i nenes preparen una obra de teatre per representar-la davant dels altres companys de l’escola i dels pares, i és per això, que han viscut moments de nervis en la posada en escena, però alhora, gràcies a l’entusiasme i el treball en equip ha estat tot un èxit. A continuació us adjuntem un parell de links a través dels quals podeu veure la representació.

El dimoni sense feina 1. curs 2018-1019 from Escola Ginebró on Vimeo.

El dimoni sense feina 2. curs 2018-2018 from Escola Ginebró on Vimeo.