Celebrem “La Castanyada”

Avui, 31 d’octubre, diada de la Castanyada i de plena tardor. La pluja ens ha fet una mica la guitza però, tot i així, hem pogut celebrar aquesta festa que preparem entre tots els cursos de l’escola, sent la que té un caire més cooperatiu. Al llarg de la setmana hem anat fent els preparatius: recollir castanyes, fer paperines, preparar la representació… i avui ja de bon matí EI5 i ESO2 ha fet panellets, ESO1 ha torrat les castanyes, EP5 han omplert els porrons amb suc… A la tarda als espais interior de l’escola hem ballat les danses de la festa tot cantant les cançons, hem assistit a la representació de l’obra de la Maria Castanyera que han preparat els alumnes d’ESO4 i ens hem menjat les castanyes i panellets. Malgrat el temps hem pogut gaudir d’una bona festa amb la companyia de les famílies d’EI4 i EI5 i la satisfacció de preparar-la i compartir-la tots els alumnes de l’Escola plegats!