Sortida MIBA

Dins de les activitats extraordinàries organitzades per a acabar el curs de 1r de batxillerat hem anat al MIBA (Museu de les Idees de Barcelona). Allà l’alumnat de 1r ha visitat el museu on ha pogut veure múltiples propostes, invents i idees per despertar de manera lúdica la seva creativitat i han gaudit també d’una visita guiada on han pogut descobrir i manipular els invents exposats i conèixer la seva història. També s’ha dut a terme un taller de creativitat i innovació anomenat *”Tinc una idea”* on s’estimula la capacitat d’imaginar i trobar solucions creatives, reforçant la idea que no tot està inventat. Ha estat una proposta educativa molt engrescadora i suposa una experiència on descobrir el procés de creació que hi ha darrere de tots els invents. Paral·lelament a la visita al museu hem fet una *activitat* titulada “*M’exalta el nou i m’enamora el vell*”, consistent en una tasca de recerca i coneixement de negocis innovadors i tradicionals per detectar com s’han anat adaptant els negocis i quins canvis s’han anat produint, per tal d’identificar què no ofereix el mercat o què no ofereix de manera òptima i a partir d’aquí generar oportunitats empresarials i per avaluar la gran importància del component d’innovació i de creativitat en els negocis. Gràcies a tothom per la bona disposició i implicació!