Conferència a la Universitat de la Rioja

Aquest mes de desembre dues mestres d’Educació Infantil, la Pilar Viure i l’Elena Sala, han anat a la “Universidad de Ciencias de la Educación” de la Rioja a fer una conferència sobre “Els ambients de joc i l’ aprenentatge en l’Educació Infantil”. La conferència anava adreçada a l’alumnat del grau d’ Educació Infantil. Durant la presentació es va explicar el funcionament, l’organització i la importància de l’ intercanvi que es crea entre alumnes a través de la projecció d’un vídeo. També vàrem tenir l’ oportunitat d’explicar la nostra experiència com un gran èxit, tot i que, va néixer d’una idea força utòpica que en el seu moment ens generava dubtes a l’hora d’aplicar. Va ser una ponència molt enriquidora pels estudiants, pel professorat i per a nosaltres mateixes.