Espectacular nit a Can Ferrerons!

Després d’un dia molt intens ahir el plat fort va arribar a la nit. Per una banda, els nois i noies de EP1 a EP3 vam fer una passejada nocturna pels camins i pel mig del bosc durant una bona estona. Vam caminar de nit pels camins del voltant de la casa que s’endinsen al bosc. Acompanyats dels monitors i l’Oriol vam arribar a un punt des d’on es vèia tot Llinars il·luminat. Alguns asseguren que van arribar a veure fins i tot casa seva! Vam escoltar tota mena de sorolls del bosc i d’animals, va ser molt emocionant! Durant la tarda, el grup d’acampada va construïr un refugi de supervivència amb dues lones i cordes per passar-hi la nit camuflats. A la vegada, els valents de EP4 van demanar ocupar les tendes lliures per passar-hi la nit al mig del bosc. Els monitors van posar restes de menjar enfocades amb una llanterna per fer observacions d’animals salvatges…. i sembla ser que va tenir èxit! Ja us explicarem!! Us passem algunes fotos fetes amb el mòbil en plena acció. En penjarem moltes més els propers dies.