Activitat Física amb suport musical 4rt d’ESO

Els alumnes de 4rt d’ESO, durant el segon trimestre, en l’assignatura d’Educació Física, hem estat practicant l’aeròbic. El primer dia, va venir una noia i ens va fer una classe de body combat. El body combat consisteix en una coreografia amb música basada en cops i patades a l’aire, és com una coreografia de lluita.

Vam pasar una altra classe a la sala de dansa practicant passos bàsics d’una coreografia d’aeròbic i fent diferents exercicis, i la següent classe vam anar a l’Esportiu . Allà, podíem triar entre fer o spinning o GAC. El GAC consistia en una classe per tonificar Glutis, Abdomen i Cuixes, i vam fer exercicis com aixecar pesos, fer abdominals, gomes,… tot amb suport musical.

Els que fèiem spinning es van passar a l’hora a les bicicletes estàtiques amb un entrenador que els dirigia els ritmes, les velocitats, etc. Els dos grups ens ho vam passar molt bé i vam gaudir molt.

Finalment, vam passar dues classes preparant, en grups, una coreografia d’aeròbic  feta per nosaltres mateixos i la vam representar davant de la classe. Allà, vam poder demostrar tot el que havíem après durant el trimestre, i a part d’aprendre molt, ens ho hem passat molt bé.

                                                                                              Alumnes ESO 4

Aerobic_1Aerobic_2Aerobic_3