Exposicions de crèdits de síntesi i acte de cloenda de cicles formatius

Un any més el Taller Ginebró ha celebrat el final de curs de cicles formatius amb les exposicions dels treballs del crèdit de síntesi i l’acte de cloenda en una jornada que va resultar tot un èxit d’assistència, companyonia i bons resultats.

A partir de les 4 de la tarda els més de 130 alumnes que acaben cicle formatiu, ja sigui de grau mitjà o de grau superior, d’informàtica o d’esports, van exposar en grup els treballs o projectes que havien estat elaborant les darreres setmanes. Després de superar els nervis inicials, normals ja en aquestes ocasions, tots els grups van anar exposant la seva feina davant dels seus companys i familiars assistents però també del tribunal que els avalua, format no només per professorat del Taller sinó també per mestres de l’Escola.

L’acte de cloenda es fa iniciar tot just finalitzades les darreres exposicions, a les 8 del vespre. Després de les primeres paraules de comiat per part de la direcció de l’escola el protagonisme, tal i com ha de ser, va passar als alumnes de cada classe que van acomiadar-se dels seus companys i professors ja sigui amb paraules, fotos o música. Va ser molt bonic i molt emotiu veure les felicitacions per la feina ben feta i les abraçades pels records compartits.

Felicitats i un petó ben gran per a tots i totes!

 

Dsc04389_smallDsc04394_smallDsc04397_smallDsc04407_smallDsc04408_smallDsc04417_smallDsc04423_smallDsc04430_smallDsc04474_small