Voleiplatja: l’esport de l’estiu també a l’AAFE

Foto_vp_small

El dijous 31 de maig els alumnes de primer del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives es van desplaçar fins a la platja de Montgat Nord per viure un jornada de voleiplatja. L’activitat ve relacionada amb el crèdit d’esports d’equip que a primer s’inicia amb la matèria de voleibol. Amb aquesta activitat, els alumnes, tenen l’oportunitat de conèixer aquesta varietat del volei tan popular durant l’estiu a les nostres platges, competint en format de 2×2 i 4×4 en el terreny de joc muntat sobre la sorra.

Durant tot el matí, tots ens ho vam passar d’allò més bé, jugant, competint i gaudint de l’aigua del mar durant els descansos en companyia de tota la classe. Per altra banda, també van poder comprovar les dificultats que suposen la calor, el vent i la sorra en un esport tan tècnic com el voleibol.