Sortida d’aigües

Els alumnes del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives van fer una sortida de dos dies corresponent al Crèdit de Síntesi. La sortida consistia en practicar diferents activitats relacionades amb l’aventura i les aigües braves com són el ràfting, el descens de barrancs, l’hidrospeed, que finalment no es va poder fer per excés d’aigua, i una activitat que sota el nom de multiaventura els apropa a diverses disciplines com ara el tir amb arc i el cavall.

Va ser una oportunitat de conèixer esports que molts de nosaltres no havíem practicat mai i també, d’aprendre’n les seves característiques tècniques, les normes de seguretat que requereixen, com es poden organitzar, etc.

D’altra banda, aquesta sortida també ens dóna l’oportunitat de conviure entre professors i alumnes de primer i segon del grau superior i, un comiat per aquests últims, ja que a acabaran el cicle per seguir l’any vinent els estudis universitaris o bé incorporar-se al món laboral.

La sortida va ser un èxit ja que ens va acompanyar el bon temps, cosa que s’agraeix en aquest tipus d’activitats i, es va viure gran ambient entre tot l’alumnat.

Foto_sa_smallFoto_sa3_smallFoto_sa4_small