L’alumna Mariona Rovirosa Illa, de 2n d’ESO, guanya el Premi Fonix d’anglès.

Enguany s’ha convocat ja el 5è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2012). L’objectiu d’aquest concurs és difondre l’ús de la llengua anglesa entre els alumnes mitjançant una activitat lúdica amb una finalitat didàctica i educativa.
El  concurs compta amb el recolzament de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada dins el marc d’iniciatives socials d’accions de l’entorn i dins el Pla d’impuls de la llengua anglesa en els centres educatius catalans.
La prova va constar de diferents fases (local, territorial i final). Un cop superades totes les fases van quedar 112 finalistes, des de 5è de primària fins a 2n batxillerat i cicles formatius.  Enguany, l’alumna Mariona Rovirosa de 2n d’ESO ha quedat guanyadora absoluta dins el seu nivell (nivell 4, ESO2). L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el dia 25 de maig a la sala d’actes d’INEFC.a Barcelona. Va presidir l’acte la consellera Irene Rigau.
Felicitats a la guanyadora!


05_large20_large