Festa recreativa d’ESO

Dintre del crèdit de síntesi del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives, els alumnes del Taller Ginebró van organitzar un esdeveniment recreatiu pels alumnes de l’ESO de l’Escola Ginebró.

 

Durant tot el matí i part de la tarda del dia 27 d’Abril, els nois i noies de l’ESO van poder gaudir d’una jornada esportiva sota l’ambientació de l’olimpísme; es va escollir aquesta temàtica per la proximitat dels Jocs Olímpics de Londres que s’organitzaran aquest estiu.

 

Durant tota la festa, els alumnes van poder participar en una sèrie d’activitats esportives i competitives per tal d’aconseguir guanyar l’or olímpic pel seu país.

La jornada va tenir tots els ingredients d’una jornada olímpica: inauguració i cloenda amb desfilada i concert, proves i competicions de diverses disciplines, competitivitat i esperit de cooperació i també, entrega de premis.

 

Volem destacar la bona participació i el bon ambient que es va viure tot el dia per part d’alumnes i professors tant de secundària com del cicle formatiu.

 

Foto_fresoFoto_freso2Foto_freso3Foto_freso4Foto_freso5Foto_freso6Foto_freso7Foto_freso8