Festa recreativa d’infantil i primària

El 10 de Maig els alumnes del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives van organitzar una jornada recreativa per als alumnes d’infantil i primària de l’Escola Ginebró.

 

L’ambientació de la festa va ser molt animada. Durant tota el dia els nens i nenes van ajudar als membres del Club Super 3 a trobar als dibuixos animats perduts, mitjançant una sèrie de proves i activitats de tota mena. Es van combinar manualitats amb activitats físiques adaptades a totes les edats.

 

A la tarda, per clausurar la festa, els nens i nenes van poder ballar i gaudir de cançons d’actualitat i del Club Super 3.

 

La Festa Recreativa de l’Escola Ginebró és una molt bona oportunitat, per tots els alumnes, de relacionar-se entre ells, col·laborar, esforçar-se, divertir-se, superar-se, conèixer altres maneres de passar-ho bé…, tot gaudint d’una jornada a l’aire lliure. Als alumnes del cicle formatiu els permet aprendre a organitzar grans esdeveniments tot buscant en les seves activitats també, la seva part educativa. 

 

Foto_fripFoto_prip2Foto_frip3Foto_frip_4Foto_frip5Foto_frip6Foto_frip7Foto_frip8Foto_frip9Foto_frip10Foto_frip11Foto_frip12