Intercicles 2012

Els alumnes de primer del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives, van participar en la desena edició de l’Intercicles, acabant en una meritòria segona posició.

L’Intercicles és una competició interescolar d’atletisme que es realitza cada any, en el qual cada alumne del cicle formatiu participa en una prova atlètica com a mínim d’un total de 12 disciplines atlètiques (velocitat, fons, salts, llançaments…).

En aquesta edició han participat 11 centres escolars de Catalunya que imparteixen el cicle formatiu de grau superior d’esports. Entre els participants cal destacar la primera posició de l’Escola Quercus (Sant Joan de Vilatorrada) i també, els nostres veïns de Les Franqueses del Vallès, IES Lauro, de Mollet del Vallès, i el CAR de Sant Cugat, entre d’altres centres.

El principal objectiu de l’Intercicles és educatiu però també és busca passar una jornada divertida entre els més de 300 alumnes que hi participen. Tot i que el format que se li dóna és de competició ja que la lògica interna d’aquest esport és competir. També en formen part les marques i els rècords i és per això que es registren els millors resultats aconseguits i es comparen amb els d’anys anteriors.

Cal destacar la capacitat d’esforç i de suport entre tots els companys. Es va viure un gran ambient. I també felicitar als nostres alumnes que van aconseguir una meritòria segona posició!

Foto_i_smallFoto_i2_smallFoto_i3_smallFoto_i4_smallFoto_i5_smallFoto_i6_small