IV Duatló Llinars – Ginebró

El 18 de març de 2012 es va realitzar la quarta edició de la Duatló Llinars – Ginebró.

L’esdeveniment és organitzat conjuntament per l’Escola Ginebró i l’Ajuntament de Llinars del Vallès i compta amb la col·laboració i ajuda de moltes empreses i entitats de la comarca (Puntiblond, Rigau, WBP, El Corredor, Unió de botiguers de Cardedeu, Esports 10, Rocabikes, Camp IV, Creu Roja, Diputació de Barcelona…) i també, de molts voluntaris. Té el punt de sortida i arribada a la plaça dels Països Catalans i consta d’una primera part de cursa a peu, amb una llargada de 5,1 quilòmetres en direcció a la bàscula de Sant Antoni de Vilamajor; una segona part amb bicicleta de muntanya, de 17,2 km, per les muntanyes del PN Corredor, i finalitza amb una segona cursa a peu de 4 km.

La participació va ser molt bona i heterogènia, amb més de 170 participants de diferents nivells i edats. La prova va transcorre amb total normalitat pels carrers i els entorns del municipi de Llinars del Vallès i tothom va poder gaudir d’un fantàstic dia d’esport a l’aire lliure.

Amb el mateix èxit, també es va portar a terme la Mini Duatló. La tercera edició d’aquesta categoria, que va comptar amb uns 30 participants d’edats compreses entre 8 i 16 anys, constava de 2 parts: la primera a peu de 800 metres i la segona amb bici de muntanya de 5,1 km. El seu esforç es va veure recompensat pels ànims que rebien del públic i pel bon temps que va fer en tot moment.

Moltes gràcies a tots/es per fer-la possible.

 

Bloc_d_smallBloc_d2_smallBloc_d4_smallBloc_d3_small