Via ferrada de les Baumes Corcades

Els alumnes del CFGM Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural han realitzat, dins el crèdit de Seguretat i supervivència en muntanya, la via ferrada de les Baumes Corcades a Centelles.

Aquesta activitat consisteix en superar parets verticals i horitzontals amb ajuda d’esglaons artificials. És una bona manera de treballar l’autonomia dels alumnes, ja que han de posar en pràctica tots els coneixements adquirits al crèdit Seguretat i supervivència en muntanya. L’activitat té una durada d’unes tres hores, i just al mig de la ferrada ens trobem amb un pas clau: el pont de mico més llarg instal·lat en una via ferrada; és un bon moment per posar-nos a prova, i superar les nostres pors, però també podem optar per agafar una ruta alternativa i estalviar-nos una mala estona.

Al final de la via ferrada arribem al cim del Puigsagordi, on les vistes són espectaculars: les valls osonenques, els Pirineus nevats, el Mediterrani, la cara nord del Turó de l’Home i les Agudes. És una sortida molt recomanable, apta per a tots els públics, exceptuant és clar, aquelles persones que tenen massa respecte a les alçades. 

Bloc_vf3Bloc_vf4Bloc_vf2Bloc_vf