Intercanvi País Basc

Per fi hem fet la primera part de l’intercanvi. Malgrat la pluja dels primers dies, ens ho hem passat molt bé, ens hem conegut, hem fet amistat i ens hem descobert entre nosaltres. El dimarts, tota l’escola, els vam rebre amb un dinar i una benvinguda amb cançons i danses a la pista. Els nostres pares van gaudir de la festa i ens van esperar per anar amb les maletes cap a casa.

Ens han agradat molt les activitats, el Camp Nou, el Zoo i el Corredor. El millor ha estat jugar, dinar i anar plegats amunt i avall cada dia. A les tardes ens hem trobat a les places dels pobles en petites colles, i després un bon sopar amb la família. El dissabte vam fer un dia agradable de família. Diumenge, de bon matí, encara ben fosc, vam acomiadar-los. Ningú es va adormir tot i el canvi d’horari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Img_5982_largeImg_6008_largeImg_6012_largeImg_6015_largeImg_6029_large