Visita a Televisió de Catalunya

Bloc_tv3

El dijous 22 de març els alumnes de 2n del CFGS Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes (ASIX) van visitar les instal·lacions informàtiques de TV3. Els responsables del departament d’informàtica ens van preparar una presentació amb els aspectes més rellevants de la seva organització (infraestructura de la xarxa, gestió dels usuaris, còpies de seguretat,…), d’aquesta manera vam poder conèixer amb més profunditat els seus sistemes. Tot seguit vam fer una visita guiada pels centres de processament de dades i centres d’operacions, on vàrem observar el maquinari necessari per a poder gestionar 3200 usuaris i emmagatzemar unes 800.000 hores de vídeo.

Per últim, vam poder donar una volta per alguns dels platons més coneguts (Informatius, Divendres, Els matins i Banda ampla).

Des d’aquí volem agrair molt al personal de Televisió de Catalunya que va fer possible aquesta visita.