Representació de contes a Educació infantil

Els alumnes de CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE) ens han representat un conte als nens d’Educació Infantil. Es van dividir en petits grups per tal que cada aula tingués la seva pròpia representació, Els tres porquets i Les set cabretes i el llop a P3, Els músics de Bremen a P4 i La princesa i el pèsol a P5, van preparar l’obra i van venir ben disfressats amb l’objectiu de fer-nos passar una bona estona. Vam seguir la història ben atents, entre rialles i pors.

Els alumnes d’AAFE ens van explicar que aquestes representacions formen part d’una assignatura que es diu Animació i dinàmica de grups i que així van agafant pràctica a l’hora de treballar de monitors amb nens i nenes d’educació infantil. 

 

Aafe_largeAfee_largeAfee3_largeBaixaafee_large