Torneig Carnestoltes de voleibol

Foto_cv

Divendres 16 de febrer, els alumnes del CFGS Animació d’Activictivitats Físiques i Esportives (AAFE) van participar a la Jornada “Carnaval – volei”. Aquesta activitat de voleibol, inclosa en el crèdit d’esports d’equip, tracta de participar a un torneig de 6×6 de voleibol, donant-li un caire més festiu, disfressats cada equip d’un motiu diferent. Per tant, l’alumnat viu l’experiència de la competició i, alhora, de l’animació d’activitats, conceptes bàsics en aquest cicle. Van participar-hi quatre equips de primer, quatre equips de segon i l’equip de professors. L’ambient del carnestoltes fa que la competició sigui més festivai que es potenciï la bona relació entre alumnes i professors.

Està clar que el Carnestoltes agrada a grans i petits, perquè va fer que alumnes, d’uns 20 anys d’edat, i professors, una mica més grans, passessin un dia diferent, envoltats de riures i disbauxa, senser oblidar l’esport.