Pujada al Turó de l’Home

Els alumnes del CFGM de Conducció d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural (CAFE) han pujat al Turó de l’Home des de Santa Fe de Montseny.

La caminada va iniciar-se a a Can Casades, centre d’informació del parc, després de veure l’audiovisual del massís del Montseny i va consistir en fer una interpretació de l’entorn des d’un punt de vista naturalista (la fageda, l’avetosa, els prats subalpins…) i històric (pou de glaç, poua de neu…), però sense deixar de treballar altres aspectes del cicle, com ara, el mapa, la brúixola i la dinàmica de grups.

Aquesta activitat foma part dels crèdits medi natural i conducció de grups i activitats en el medi natural i es va portar a terme el dies 11 de gener (grup A) i 16 de febrer (grup B) sota un fred intens però amb un dia ben assolellat.

 

Foto_thFoto_th2Foto_th3Foto_th4