Llinars, un joc. Crèdit de síntesi de 1r d’ESO

El dia 9 de gener vam  començar el treball de síntesi. A 1r d’ ESO ens va tocar treballar “Llinars, un joc” i consistia en acabar fent un trivial a partir de preguntes que havíem d’elaborar nosaltres mateixos. Vam treballar geografia, entorn, història i arts i oficis del poble. El primer dia vam fer una sortida per conèixer millor Llinars del Vallès i vam treballar bàsicament l’orientació, geografia i també vam anar a visitar el Castell nou. Dos dies després, vam anar a visitar el Castell vell i Can Bordoi on vam poder veure, al museu, com era abans el castell vell.
El 17 de gener vam haver de presentar el treball i també representar un anunci en anglès per vendre el trivial. Un cop presentat el treball, tots vam poder jugar amb el trivial que havíem fet  i ens ho vam  passar molt bé.