La ciutat i les persones. Crèdit de síntesi de 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO hem fet el treball de síntesi “La ciutat i les persones”. És per això que una de les ciutat que vam anar a visitar va ser Girona.
Vam agafar el tren a les diferents estacions dels pobles de la comarca,  Granollers, Cardedeu, Llinars i St. Celoni fins al destí proposat. A les onze aproximadament vam arribar a la ciutat de Girona. Només arribar-hi ens vam dirigir a la Catedral , passant pel pont de ferro creat per l’escola de Gustave Eiffel. Una vegada a la Catedral, hi vam fer una visita de tres quarts d’hora i allà vam poder resoldre un qüestionari del treball. En acabar la visita i veure la gran Catedral, ens vam encaminar cap al Museu del Call Jueu. Per a molts de nosaltres va ser una autèntica experiència veure des d’un altre punt de vista la cultura jueva.
A les 12.30h en petits grups vam anar a fer els diferents itineraris per tota la ciutat, descobrint llocs com les restes de la muralla, la Rambla de la Llibertat i el Teatre Municipal de l’Ajuntament. Dues hores després ja estàvem tots dinant a la plaça on es troba el Museu del Cinema.
Finalment vam tornar agafar el tren que ens portaria de tornada als nostres respectius pobles.