I3: La nostra primera excursió

Avui hem fet la nostra primera excursió! Ens ho hem passat molt i molt bé descobrint tot el que s’hi amaga en el bosc. A més, els nostres amics follets ens han vingut a veure i fins i tot els hi hem construït una cabana perquè estiguessin còmodes.

EP2 Fem codonyat

Davant de les classes de segon tenim un Codonyer preciós, que aquest any ens ha regalat una collita de codonys espectacular. Hem elaborat un codonyat boníssim entre tots. També hem aprofitat per fer un recordatori de tots els fruits de tardor que coneixem. Ha estat un moment ple de matemàtiques, càlculs, mesures de pes, fraccions… Aquest cop la tecnologia ens ha ajudat molt, i ho hem pogut fer a la classe. L’hem tastat per a berenar i … Ha estat EL MILLOR CODONYAT QUE HEM TASTAT!!

Projecte nou a EP2

Aquest trimestre, els de segon, fem d’investigadors. Coneixerem els aspectes més bàsics de la Prehistòria, a través de les caixes d’investigació. Hi ha una mica de tot art, vestimenta, habitatge, alimentació, animals… Tot va començar amb una carta que vàrem rebre i una excavació en el nostre sorral. Estem molt engrescats amb aquest projecte!

EP2 Sortida de projectes

Continuant amb el projecte hem fet una sortida molt interessant a les mines de Gavà, les més grans d’Europa de l’època neolítica. També ens vam acostar fins al museu per poder veure de ben a prop les troballes arqueològiques. Quina màgia, veure objectes tan antics de tan a prop. Però a més a més també vam poder fer de joiers prehistòrics.

I3 fem galetes!

Ja sabem fer galetes! Hem descobert que necessitem tants ingredients com dits tenim a la mà: farina, mantega, sucre, ou i sal. Barregem, barregem i la massa aconseguirem. Avui hem tingut una gran feinada, ja que hem sigut els encarregats de fer galetes per l’escriptora i il·lustradora Canadenca, Marianne Dubuc, que vindrà aquest dijous a fer-nos una visita. Quins nervis!!!