El Casal d’estiu de primària ja está aquí!! 

El casal d’estiu de primària ja és aquí!!
Aquest any la nostra temática son els 4 elements: terra, foc, aigua i aire.   I aquesta primera setmana les nostres activitats han anat relacionadas amb la terra.
A partir de sortides tant amb BTT com a peu, tallers i activitats que hem pogut coneixer més sobre aquest element!   A més a més hem disfrutat de la nova piscina del casal i d’una excursió plena d’activitats. I per acabar la setmana hem realitzat una gimcana per tot el Ginebro.

 

Hem anat d’excursió a Can Putxet

Els nens i nenes del Casal d’infantil i Primària aquesta setmana hem anat d’excursió a Can Putxet!

Els d’infantil vam fer un itinerari sensorial (vam experimentar i descobrir els diferents sentits a través del nostre cos), fira, taller de vaixells…

I els de Primària vam fer una gimcana groga, fira, itinerari sensorial, orientació i ens vam divertir molt fent el Paintball.

Va ser un matí ben entretingut. Vam estar envoltats del bosc, tot gaudint de la natura. Fins i tot, ens vam poder banyar els peus al riu. Ens vam quedar ben fresquets!! Ens ho vam passar molt bé!!

L’escapada a Mallorca ha estat un èxit!

Aquesta primera setmana ha sigut molt intensa i emocionant pels nois i noies d’ESO3-4, batxilerat i cicles. L’escapada a Mallorca ha estat única i inoblidable!

Dilluns vam poder conèixer l’entorn de la Casa Binicanella, una zona rural plena de natura i de vida on no hi van faltar els partidets a la piscina i tot tipus de jocs. Al tard vam baixar a sopar a Palma de Mallorca, una ciutat plena d’encant i de racons per descobrir.

Dimarts al matí ens esperava Soller, un poble de costa molt pintoresc i amb molta vida on recórrer el litoral de la millor manera: fent caiac. Després de passar un gran matí, a la tarda ens esperava Andratx, on vam descobrir el món submarí fent esnòrquel, una experiència increïble!

Dimecres vam anar cap al sud per visitar el Canó de Sa Calobra, i vam recórrer la ruta que envolta el canó fins a la cala de Sa Calobra. Els paisatges, el clima i la bona energia del grup van ser la combinació perfecta per a un dia carregat d’emocions en un entorn paradisíac.

Dijous, els nostres nois i noies tornaven a casa amb un somriure i un bronzejat de revista, preguntant-se: “on anem l’any que ve?”