Colònies d’EP3 al Molí de la Riera

Els nens i nenes de tercer hem gaudit d’unes fantàstiques colònies al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló. En un entorn natural esplèndid i acompanyats pel bon temps, hem pogut realitzar un munt d’activitats: cursa d’orientació, descoberta del riu Ges, gimcanes… i jocs de nit! No hem parat ni un moment de jugar i compartir amb la resta de companys i companyes. Visca les colònies!

Club de lectura de CS

Aquesta setmana ha culminat el club de lectura de cicle superior, una activitat voluntària on hi participen un grup d’alumnes que al llarg del curs han fet dues lectures. És una oportunitat que permet enriquir-nos i aprofundir en el món literari, intercanviar punts de vista i poder-los comentar i, fins i tot, sentir-nos com els mateixos protagonistes de la història. Les propostes d’aquest curs han estat “L’illa dels Frarets” i “Filstrup”.

EI5 anem de colònies a Can Pic

A Can Pic, jo ric, perquè estem en plena natura, perquè coneixem un bandoler que es diu Tocasons, perquè muntem a cavall, perquè dormim en lliteres, perquè fem un joc de nit i sobretot perquè la convivència tots junts ens fa créixer.