Intercanvi musical a EP5

Enguany l’alumnat d’EP5 hem reprès l’intercanvi musical amb l’Escola Pereanton de Granollers. El dia 5 de maig, els alumnes de l’Escola Ginebró vam anar a passar el dia allà. Vam fer un assaig musical i un concert de les dues Big Bands al que van assistir tots els alumnes de la seva escola.

Després del concert, ens havien preparat una gimcana fotogràfica pel centre de Granollers i un dinar plegats. També vam gaudir d’una estona d’esbarjo abans de tornar cap a Llinars.

El 26 de maig vam fer de la segona part de l’intercanvi, aquesta vegada a la nostra escola. Va ser un dia intens i ple d’activitats: assaig, concerts, dinar, pati i també joc de proves per l’escola.

Aquest intercanvi ens ha agradat moltíssim perquè hem viscut una experiència nova, hem pogut visitar una escola en un entorn ben diferent al nostre i hem gaudit de la música amb nous amics i amigues!

Acampada a EP5

Les colònies d’EP5 són molt especials, perquè anem d’acampada i dormim en tendes, cosa que no ho havíem fet mai abans amb l’escola.

Aquest any hem anat a Can Puigoriol Xic, al terme municipal de Corró d’Amunt. Hem gaudit de la convivència amb els companys i alhora hem après a tenir més responsabilitats: muntar i desmuntar les tendes, fregar els plats, moure’ns en uns espais molt grans… Hem caminat, jugat, menjat, dormit i compartit tres dies molt intensos amb els companys i companyes i els mestres que ens hi han acompanyat.

Han sigut unes colònies molt enriquidores que no oblidarem mai!