L’hort a EP2

L’alumnat de segon hem plantat a les nostres parcel·les bledes, espinacs i faves. Les anem observant i en tenim cura: posem adob, treiem les herbes, observem els animals que hi conviuen, treiem els que se’ns mengen les fulles… De moment fa molt de goig!! Aviat podrem tallar les primeres fulles de bledes i espinacs.

Fem codony a EP2

Ja tenim els codonys madurs i a punt per fer codonyat. Entre tots els collim, els rentem ben nets i els trossegem. Afegim unes llimones i sucre morè. Amb l’ajuda d’un robot de cuina afegim temperatura, temps i tot sol ens ho va remenant fins que ens queda la textura del codony. A la nevera i l’endemà el vam poder provar. Ens vam llepar els dits!!!

Sortida pel poble de Llinars

Després d’adonar-nos de la importància de cuidar el nostre planeta i descobrir entre tots què fem des de casa i des de l’escola, hem anat a observar diferents tipus de cases pel poble de Llinars, per tal de poder agafar idees. Hem pogut observar el mobiliari urbà que trobem pel poble i la seva funció. Els diferents tipus de carrers: carrers d’una sola direcció, carretera princial… entre d’altres. I hem acabat passant una bona estona al parc, compartint bons moments amb els companys i companyes del cicle.

Projecte conjunt de cicle inicial

Els alumnes de Cicle Inicial, hem començat amb molta energia! Aquests dies hem fet bullir l’olla, hem compartit idees, hem imaginat, hem investigat per l’escola… tot per engegar un projecte conjunt, quina emoció!!

Partint de l’observació directe del nostre entorn, de les nostres necessitats i possibilitats, però sempre mirant ben lluny, ja que el futur és d’ells. Ja us ho anirem explicant! 

Els infants de primer i segon.