L’aventura del casal d’estiu ha arribat al seu final!

La cinquena i última setmana ha estat molt intensa! Vam descobrir que podíem dibuixar amb cireres i amb Nocilla… i com vam gaudir! També vam celebrar l’aniversari d’una monitora, la Paula. La vam omplir d’abraçades i li vam regalar una corona amb les nostres dedicatòries. Li va encantar!

Amb tot això, l’aventura ha arribat al seu final… i després de cinc setmanes molt intenses d’activitats de tots tipus, de rialles infinites i de molta màgia, ens acomiadem del casal saltant sense parar sobre un inflable gegant que ens han posat al pati de l’escola. Quina passada! Però això no és tot… També ens hem omplert les mans d’una pols màgica que quan els hem tirat enlaire, ens han deixat el cos ple de coloraines!

Els unicorns acaben aquí el seu camí, però l’estiu continua. Els monitors i monitores us volem desitjar que acabeu de passar un molt bon estiu i agrair-vos la confiança. Aquest casal no hagués estat possible sense vosaltres. Fins l’any que ve!

Setmana de surf al País Basc

Avui acabem una setmana fantàstica d’esports d’aigua al País Basc!  Amb el grup de batxillerat, cicles formatius i ESO 3-4 hem passat una setmana trepidant i de molta adrenalina, agafant onades al mar Cantàbric amb una taula de surf!

També hem aprofitat per descobrir poblacions com Zarautz, Zumaia, Guetaria, Tolosa i San Sebastià, i hem fet altres activitats esportives com caiac.