Anem d’excursió a la Granja-Escola de Palautordera

El dia que vam passar a la Granja Escola va estar ple d’aventures!

El grup d’infantil i primària vam visitar una granja i vam tenir la sort que els animals ens van convidar a entrar a les seves casetes i, alguns d’ells, es van deixar tocar. Després d’aquesta experiència, vam fer jocs d’aigua i vam lliscar per un tobogan aquàtic.

Finalment, vam recórrer un gran circuit de psicomotricitat que començava amb un rocòdrom i acabava amb un llarg tobogan.

Per acabar l’excursió, vam dinar en unes taules de picnic al mig d’un bon màgic i vam construir nius pels ocells.

Quin dia més divertit!!

Els nens i nenes de Primària enfilen la quarta setmana

Aquesta quarta setmana ha arribat plena d’activitats i noves aventures. Els nens i nenes del casal d’estiu de Primària tenim els motors engegats, ja que no hem parat ni un segon de realitzar activitats relacionades amb l’emoció de la IRA i amb la màgia: Hem creat pedres màgiques, hem fet una làmpada de magma, un taller de tatoos, papiroflexia i, fins i tot, UN VOLCÀ. Això sí, també hem trobat temps per remullar-nos a la piscina i fer jocs d’aigua!!

 

La quarta setmana ja està en marxa…

Tot just ens trobem a l’equador de la quarta setmana del casal d’estiu, en la qual hem treballat l’emoció de la IRA, i els unicorns no hem parat de fer activitats molt divertides, la majoria d’elles relacionades amb aquesta emoció tan intensa. Dilluns vam trobar a la pista una carta que ens va enviar la Maga Ari, demanant-nos d’omplir el nostre drac amb materials de color vermell i així ho vam fer. Al llarg de la setmana també hem fet experimentació amb aliments, una creació artística de taurons enfadats, piruletes de xocolata i lacasitos, uns titelles, activitats d’aigua, hem jugat amb les nostres ombres… i un munt d’experiències més! Seguim!!