LES COLÒNIES D’E.I.3

Les aventures del pirata Malapata a les colònies de Can Ribas. Els nens i les nenes d’EI3 hem buscat el mapa per trobar el tresor amagat. Hem gaudit de valent entre cabres, peons, laberints, cabanes, camins sensorials i unes bones remullades. Visca les colònies!

Colònies d’EP3

Els nens i nenes de tercer hem gaudit d’unes fantàstiques colònies al Molí de la Riera, a Sant Pere de Torelló. En un entorn natural esplèndid i acompanyats pel bon temps, hem pogut realitzar un munt d’activitats: cuinar galetes, descobrir el riu Ges, fer gimcanes… i jocs de nit! No hem parat ni un moment de jugar i compartir amb la resta de companys i companyes. Visca les colònies!

Participem a la Cantània

Els alumnes de 4t de primària, hem estat, com ja és tradició a la nostra escola, els encarregats de participar a la Cantània que organitza el l’Auditori de Barcelona. Aquest any, amb totes les mesures covid, s’ha pogut celebrar al Pavelló Olímpic de Granollers, el passat diumenge 13 de juny. Com no podia ser d’una altra manera, la temàtica de la cantata ha girat al voltant del món virtual que ens va portar la situació de la pandèmia on, xarxes, aparells i comunicacions on-line han tingut un pes important. Després de molts mesos d’assajos, hem pogut fer el gran concert i tant alumnes com famílies ho hem gaudit d’allò més.