Confi(n)ats: Missatges dels pares i mares

Ens agrada molt que els pares i mares ens expliqueu com us sentiu, què significa aquesta experiència i com ha pogut apropar-vos als vostres fills o com afronteu dificultats de convivència…

Doodle del confinament

Aquest és el doodle de la Céline Gayet, que es va animar a fer l’activitat que la Susana va proposar als seus fills. Quantes coses podem expressar una sola imatge…!

Missatge d’agraïment

En primer lloc fa dies que ho penso i no sabia com expressar el meu agraïment i admiració de com esteu gestionant el confinament des de l’escola. Estic  molt contenta de tot el que esteu fent pels nostres fills des de casa. Ens ajudeu a les famílies a mantenir els nens actius, motivats i no deixar que caiguin en el desànim de no tenir res a fer. Moltes gràcies i felicitats per l’esforç.

Personalment el confinament amb la Júlia i el seu germà (2 adolescents) està sent complicat  i alhora molt positiu. Aquesta aturada ens ha permès reflexionar, valorar i sobretot compartir moltes estones que abans no teníem. La comunicació ha canviat i ha millorat molt.

Gràcies per tot!

Per Glòria Anton

 

Una oportunitat per apropar-nos als fills

Bona tarda! Soc mare de 2 alumnes del Ginebró…bé ara d’un …ja a punt d’acabar el batxillerat.

Dir-vos que hauríem de mirar tots la part positiva del confinament, ja que del que m’he adonat és que quan els nostres  fills són adolescents difícilment hi ha un espai lliure que puguin dedicar a la familía i ara és una oportunitat molt bonica per gaudir d’aquests  moments tan propers amb els nostres fills i poder compartir moltes més opinions, sentiments, dialogar més…

Penso que aquest confinament ha estat i està sent positiu per a tothom i també per a ells ja que han agafat una dinàmica molt bona i aplicada de treball amb molta més concentració.

Aquest STOP potser era necessari per a la societat i sobretot per al nostre medi ambient. La pena és que els humans no n’aprenem i un cop passat  el confinament potser ens oblidarem de cuidar i mantenir-ho tot més i millor.

Susagna Fernàndez Iglesias

Booktrailers de Sant Jordi

En motiu de la setmana de Sant Jordi, els alumnes de 6è hem estat creant Booktrailers.

Són petits vídeos promocionals dels llibres que els nostre alumnes han escollit per compartir amb la resta de companys i poder fer recomanacions dels que més els han agradat.

La Paula, la Jordina i l’Oriol us explicaran quin llibre us recomanen: Moxie, una noia rebel, El petit príncep i Desastre & Total.

Segur que quedareu atrapats als seus booktrailers, i tindreu ganes de llegir-vos els llibres!