La Bel Olid visita el Club de lectura d’ESO

Els alumnes del club de lectura de 2n, 3r i 4t d’ESO hem rebut la visita de l’escriptora Bel Olid. Hem pogut parlar sobre el seu llibre, *Tina Frankens*, i preguntar-li sobre la recreació que hi fa del mite de Frankenstein des d’una perspectiva actual i sobre el fet d’escriure. Ha estat molt interessant!

Espais de llengua a EI5

Som els més grans d’Educació Infantil i tenim moltes ganes d’aprendre a llegir i escriure. Cada setmana dediquem unes estones a fer els espais de llengua, on es proposen unes activitats on cada nen i nena fa de manera autònoma. Aquí podeu veure algunes de les que hem estat fent aquests dies. Cada setmana aprenem una mica més.

Filosofia

A l’escola estem treballant la Filosofia 3/18, i els nens i nenes de 5 anys hem realitzat diverses activitats. Una d’elles consisteix a observar un quadre de Pablo Picasso “Pobres vora el mar´´. A través de l’observació vam elaborar un seguit d’hipòtesis sobre qui eren, com estaven, les sensacions que els transmetien els colors, les expressions dels personatges… Per concloure aquesta activitat, vam escoltar una audició de G. Gershwin, Rapsòdia en blau i els nens i nenes vam dibuixar la música.