Assemblea Alumnes.coop

Avui alguns representants de les diferents cooperatives d’alumnes d’ESO han pogut assistir a l’Assemblea de la federació de cooperatives d’alumnes Alumnes.coop que s’ha celebrat a Sants. Ha estat un matí molt interessant i ple d’experiències ben enriquidores que de ben segur reforçaran els valors cooperatius.

Colònies al Delta de l’Ebre

Els de segon d’ESO hem estat de colònies al Delta l’Ebre. Els temps ens ha acompanyat molt i hem pogut gaudir de l’entorn i les tradicions del delta d’una manera fantàstica: hem conegut el territori dalt de la bici, hem perxat i fins i tot hem fet activitats d’aigua a les aigües de l’Ebre. Han estat uns dies fantàstics i plens d’emocions!

Queralt Mena guanya el 14è Premi Camí Ral amb el seu Treball de Recerca

Felicitats Queralt !! El teu treball de recerca titulat ‘Pablo Agraz Alonso. La història d’un deportat’ s’ha proclamat guanyador del 14è Premi Camí Ral. El Jurat ha destacat com a mèrits principals del treball, l’originalitat del plantejament, l’interès del tema, el rigor metodològic, l’aportació de documentació inèdita i la qualitat de la redacció. Es tracta d’un estudi que combina amb encert un gran nombre de fonts bibliogràfiques, epistolars, orals i gràfiques i que descriu de manera detallada un episodi desconegut de l’impacte que van tenir a la nostra comarca la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial. Endavant!!!