The Easter Bunny has visited Ginebró!

“What a surprise! It’s only one week until Easter holidays, and we have had a very special visitor in Infantil… The Easter Bunny!! We read a story in English about him and a very funny cat, and after that, we found some Easter eggs hidden in our class! Thank you, Easter Bunny!”

Calçotada!

Avui a l’escola hem pogut gaudir d’una bona calçotada! A finals del mes d’octubre els nens i nenes de EI5 i de EP3 vam plantar els calçots i els hem anat veient créixer durant tots aquests mesos. Aquesta setmana els hem collit i els hem portat a la cuina perquè els cuiners ens els preparin. Han quedat boníssims!

Conte recomanat a l’abril

Us compartim un poema molt adient per aquests dies on el temps va boig, porta de títol… Què em poso? El trobareu a dins del llibre de poemes que us recomanem per aquest mes d’abril: Poemes de flors i abelles.

Sortida als Cingles de Bertí del Batxillerat Científic

Una sortida molt especial!! Anar tan al passat que no hi havia ni homes!: sortida de Geologia als Cingles de Bertí organitzada per la Universitat de Barcelona. Els protagonistes eren les roques, les estructures, els talls i els perfils de la terra. Poder veure el poder de canvi tan aprop permet entendre que som un granet dins l’Univers.