Anem al museu Picasso!

Avui els nens i nenes de segon hem anat a visitar el museu Picasso de Barcelona. Hem vist quadres cubistes, de l’etapa blava i de l’etapa rosa, i ens ha agradat moltíssim! Per acabar d’arrodonir el dia, hem anat a dinar a la platja. Ha estat un dia fantàstic!

Estalviem l’aigua

Dins de les propostes com a Escola Verda, aquesta setmana, la colla de primer de primària hem parlat de com podem estalviar i reutilitzar l’aigua de l’escola. Per tal de conscienciar a tots els alumnes , hem elaborat uns cartells per grups i ho hem anat a explicar a totes les classes, des de P3 fins als Batxillerats. Aquests cartells els hem repartit per tots els lavabos de l’escola. Esperem que la iniciativa ens funcioni!

EP5 Fem Filosofia

Els alumnes de 5è hem començat aquest curs a treballar la Filosofia 3/18 a partir d’un nou llibre, PIMI. Els nens, a través de preguntes relacionades amb la lectura corresponent acaben escollint un tema del qual en parlaran amb un diàleg filosòfic. Per començar el tema dels SECRETS els alumnes van fer un joc que els va portar a parlar-ne després en rotllana.