Projecte amb el casal de la gent gran de Llinars (Internet al teu mòbil)

Amb aquest projecte realitzat amb alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’informàtica, es pretén treballar amb la gent gran del casal de Llinars, conceptes com la creació i la gestió d’un compte de correu electrònic, la navegació a Internet, el funcionament del Google Maps, la descarrega d’aplicacions, i la possibilitat de consultar la banca, els transports,.. *a través del mòbil.* S’han realitzat dues sessions, dimecres 5 i 12 de desembre amb un resultat molt satisfactori. Un projecte intergeneracional, social i integrador.

QueSoni, quina cooperativa!!!

Els alumnes de 1r de Batxillerat que estudiem EDE hem visitat a la cooperativa QueSoni. Ens ha encantat tots els seus projectes de sonorització d’espectacles i concerts, fins i tot la creació d’esdeveniments propis, també fan l’acompanyament artístic i el treball cultural comunitari. La cooperativa Quesoni són molt actius i emprenedors i ens ha encantat! Volem conèixer projectes cooperatius de tot tipus: la manera de fer és tan diferent! Fins a la propera!

Poesies en el “Circo de las Palabras”

Hem estat al Teatre-auditori de Llinars tot el Batxillerat junts. Hem gaudit d’una obra molt especial un pallasso i una trapecista que feia anys que no es veuen reprenen la seva amistat amb la poesia de M. Hernàndez, F.Garcia Lorca, J.Ramon Jiménez, A.Machado, Blas de Otero, o Rubén Dario: *”juventud, divino tesoro,.*..” Quin repàs més fantàstic i emocionant a la poesia castellana!