Els de Cultura Audiovisual a Catalunya Ràdio

Els de Cultura Audiovisual no parem!!!! Aquest divendres, dia 3, hem estat a Catalunya Ràdio. La visita a les instal·lacions ha estat sorprenent però el millor de tot ha estat participar en el programa en directe!!!!Amb la Mónica Terribas dels Matins, com a públic, i encara més, parlant en directe en el programa de l’APM i en la secció del David Fernàndez, el racó de pensar! Pensem, pensem, que…: avui ha estat un dia fantàstic!!!!!

Els de segon hem anat a fer una sortida a Llinars

Els nens i nenes de segon de primària hem fet la sortida del projecte “Els carrers”. Hem anat d’excursió al poble, per grups hem fet el treball de camp i hem fet fotos amb els iPads dels diferents elements i equipaments importants. Després de dinar hem jugat uba estona al parc.

Els de Cultura Audiovisual i el festival Panoràmic 2018 a Granollers

*El grup d’alumnes de Cultura Audiovisual de 2n de batxillerat ens hem submergit en el Festival Panoràmic 2018 a la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert a Granollers. Enguany el festival estava dedicat a “**68**. **The whole world is watching**” i pretén recuperar la memòria dels esdeveniments succeïts al món l’any 1968. Si hi voleu fer una ullada: panoramicgranollers.cat/workshop-68/ . El festival vol explorar la relació entre el cinema i la fotografia, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Quin divendres més ben aprofitat!!!!*