Vídeo resum de la II mostra de Teatre

Com sabeu fa dies que es va fer la Mostra de Teatre de secundària a Llinars del Vallès, que organitza l’escola conjuntament amb l’ajuntament. Ja tenim el vídeo on surt un petit resum de la mostra i la representació íntegra que van fer els alumnes de segon d’ESO. Molt bona feina, nois i noies!

Premi Protagonista Jove

El passat dimecres 6 de juny els participants del club de lectura d’ESO1, ESO2 i ESO4 van poder assistir a l’acte final del Premi Protagonista Jove. Després d’haver llegit la selecció de llibres i haver-los comentat al club de lectura durant el curs, ara han tingut l’oportunitat de votar el que més els ha agradat.

Robotseny 2018

Aquest dissabte dia 9 de juny s’ha celebrat a Sant Celoni el Robotseny 2018. Alumnes de l’e10-14, des de 5è de primària fins a segon d’ESO, han participat tant a la lliga de robots com a la fira científica. Ha estat una jornada esplèndida amb molt bon ambient i que posa punt i final a dies i dies de preparació de projectes i moltes hores de programació amb els robots… Tot un aprenentatge! Nois i noies, podeu estar molt contents de la feina feta! Moltíssimes gràcies!

III assemblea de la federació d’Alumnes.coop

El passat dilluns 4 de juny en Guillem, la Ginebra i l’Oriol van assistir a la III Assemblea General de la Federació de Cooperatives d’Alumnes com a representants de les tres cooperatives d’alumnes que hi ha a l’escola. Va ser una jornada molt interessant en la que es va votar el nou consell rector de la federació i vam assistir a un teatre-fòrum en el que es va parlar de valors cooperatius.