Vilaflorides 2018

Els nens i nenes de tercer hem plantat flors dins del projecte de Llinars Vilaflorides 2018. Entre totes les escoles deixarem Llinars ben bonic!

CONTE RECOMANAT EI5

Arriba la primavera, els horts i els jardins comencen a fer goig! Nosaltres aprofitem per recomanar el conte “L‘hort d’en Simó “ i per omplir els nostres cistells de verdures!

Els nens i nenes d’EI4 volem saber coses del circ, ens ajudeu?

Els nens i nenes d’EI4 ens hem ben encuriosit pel món del circ… n’hem parlat i qui més qui menys tots en sabem alguna cosa, però sobretot estem molt engrescat i tenim moltes preguntes i ganes de descobrir-ne més coses!!! Us deixem un tastet de les nostres respostes a la pregunta: *Què en sabem del circ?* – A les nits els constructors van a construir el circ i després se’n van a dormir. Quan es fa de dia fan coses allà. – Posen ferros perquè s’aguanti el paper que hi ha a dalt i també posen un escenari on surten els pallassos que fan tonteries. – Hi ha animals com lleons, elefants i tigres, però només ho he vist a la tele. – Al circ de veritat jo no he vist mai animals. – També hi ha acròbates i fan malabars. – Fora del circ hi ha una caseta com una muntanya, té unes ralletes blanques i unes vermelles i a dins hi ha cadires perquè els nens i pares s’asseguin. – Hi ha nois disfressats de forçuts. – Hi ha elefants que fan coses, ho he vist a la tele, però al circ que vaig anar de veritat no hi havia animals. – El circ no el fan tots els dies, només els dies que ells s’ho pensen i el fan. Després de tot això, entre tots hem pensat què podríem fer per saber més coses del circ i conèixer del cert quines de les coses que hem dit són veritat o no. Us deixem algunes respostes nostres a la pregunta: *Què podem fer per saber més coses del circ* – Mirar vídeos de diferents circs. – Fer dibuixos del circ. – Podem buscar coses a casa del circ i després les portem a l’escola. – Portar fotos de circs a l’escola. – Anar a la biblioteca a buscar contes i llibres del circ. – Portar contes i llibres de casa. – Anar a un circ a mirar.

Sorpresa a l’hort d’EI 4

Els nens i nenes d’EI4 hem anat a l’hort i per sorpresa ens hem trobat que han sortit unes floretes a les nostres pesoleres, però no tan sols això… també hem vist unes petites tavelles amb pesolets a dins!!!