Visita de seguiment del Projecte Revolta

Hem rebut la visita de representants de l’empresa Tarpuna, l’Agència Catalana de Residus i del Departament d’agricultura de la Generalitat de Catalunya per veure una fase del projecte “Revolta”de bioeconomia circular que es fa des de l’escola. Dos alumnes de 5è, l’Anna i el Martí, han explicat el dia a dia de la implicació de les classes de 5è en el projecte. Diàriament es pesen els residus orgànics que es generen des del menjador de l’escola i es posen a la màquina electrocompostadora per fer-ne el pre-compost que anirà als horts.Implicats en un gran projecte!

Proves Cangur de Matemàtiques

Els alumnes de 5è, 6è i ESO han fet les proves cangur. Aquestes proves són un concurs matemàtic que s’organitza en més de 30 països a la vegada amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves, tot un repte!!!

2n Classificat al Premi Sambori d’Òmnium Cultural

El Guillem Pérez de 4t de primària ha obtingut el segon Premi Sambori d’Òmnium Cultural de la demarcació Vallès, Maresme i barcelonès Nord en la seva categoria. Aquest premi de narrativa dels Països Catalans promou la difusió de la llengua catalana i vol incentivar la imaginació i la creativitat a les escoles. Enhorabona Guillem!