Xerrada a càrrec del Gerent de l’empresa SAS

Avui els alumnes de l’optativa d’Economia i emprenedoria de 4t d’ESO han participat en la xerrada que cada any organitza Fem Cat (Federació d’Empresaris de Catalunya) en les escoles per incentivar l’emprenedoria entre els nostres joves. Enguany ha visitat l’escola el Gerent de l’empresa SAS prefabricats de formigó, el Sr. Joaquim Sas i Sanahuja. Aquesta empresa amb llarga tradició familiar, fundada el maig de l’any 1900, és una de les empreses més importants del seu sector al món. El Sr. Sas ha acostat als alumnes els secrets, problemes i il·lusions del dia a dia d’un empresari, explicant de manera molt amena les seves vivències personals.

Reduir, reciclar i reutilitzar.

Durant aquests dies, al vestíbul de secundària hi ha una exposició dels diferents projectes que els alumnes d’ESO2 han elaborat a partir de material reciclat des l’assignatura de tecnologia. Tots ells molt originals, creatius i enginyosos. Felicitats!

TALLER MATEMÀTIC A EI 3

Obrim bé els ulls i anem a la recerca dels nombres que ens envolten! Amb aquest passeig numèric hem descobert que amb cada mirada en trobàvem un! Us engresquem a continuar buscant nombres per tot arreu!