INTERCANVI A SMX

Aquesta setmana ha començat l’intercanvi entre els alumnes del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’Instituto Cuatrovientos, de Pamplona, i els del Taller Ginebró. La primera part es va realitzar ahir, amb una visita per part dels navarresos a casa nostra. Van visitar l’escola, dinar plegats, i vàrem passar la tarda al Taller, fent activitats de programació, robòtica i creació d’imatges en 3D. Avui dimarts els alumnes de Cuatrovientos visitaran el Centre de Supercomputació de Barcelona, al Campus Nord de la UPC i al migdia tots plegats viatjarem cap a Pamplona per continuar amb les activitats cooperatives. Bon viatge!

INTERCANVI A SMX

Aquesta setmana ha començat l’intercanvi entre els alumnes del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’Instituto Cuatrovientos, de Pamplona, i els del Taller Ginebró.
La primera part es va realitzar ahir, amb una visita per part dels navarresos a casa nostra. Van visitar l’escola, dinar plegats, i vàrem passar la tarda al Taller, fent activitats de programació, robòtica i creació d’imatges en 3D.
Avui dimarts els alumnes de Cuatrovientos visitaran el Centre de Supercomputació de Barcelona, al Campus Nord de la UPC i al migdia tots plegats viatjarem cap a Pamplona per continuar amb les activitats cooperatives.
Bon viatge!