Crèdit de síntesi al Parc del Garraf

Els dies 15, 16 i 17 de maig els alumnes del CFGM de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural es varen desplaçar fins al Parc del Garraf, per tal de posar en pràctica gran part dels coneixements apresos al llarg de l’any escolar. Entre d’altres activitats vam realitzar conduccions amb btt i a peu, ràpel per l’avenc dels Esquelets, gimcanes d’orientació, sessions d’astronomia i tallers de fauna verinosa.

Intercicles d’esport d’equip

El 30 d’abril, els alumnes del CF d’Animació d’activitats físiques i esportives van organitzar una competició esportiva entre 4 Instituts: IES Lauro de Les Franqueses del Vallès, IES Ribera Baixa del Prat del Llobregat, IES Joan Oró de Lleida i Escola Ginebró de Llinars del Vallès. Els principals objectius d’aquesta activitat eren potenciar alguns esports d’equip, handbol, voleibol i rugby, encara molt minoritaris, apropar joves de diferents contrades que estan estudiant el mateix i treballar diversos valors, com ara l’esforç, treball en equip, cooperació, solidaritat, respecte…

Per Sant Jordi, els Xics al Ginebró!

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Taller Ginebró i els Xics de Granollers amb organitzar una sèrie d’activitats vinculades al món casteller. A través d’aquesta iniciativa conjunta Ginebró – Xics, es vol despertar aquesta inquietud a l’alumnat destacant els valors del món casteller relacionats amb els valors del cooperativisme.

El CAFE a Montserrat Montero

Amb una festa de cloenda es va posar punt i final a l’activitat que els alumnes del CAFEMN realitzen amb els alumnes de TVA al Centre d’Educació Especial Montserrat Montero de Granollers. Aquesta activitat forma part del crèdit Activitats físiques per a persones amb discapacitats i consisteix en diverses sessions pràctiques (caminada, jocs, gimcana, tallers…) que els alumnes del Ginebró porten a terme amb els alumnes del Montserrat Montero.

Festa recreativa d’infantil i primària

Els alumnes d’educació infantil i primària van poder gaudir d’una jornada recreativa i formativa organitzada pels alumnes del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives. El fil conductor de la jornada consistia en ajudar a uns “aventurers” que no trobaven la seva destinació final, però a través de diversos jocs i activitats cooperatives, els nens i nenes de l’Escola Ginebró van ajudar-los a refer el mapa i poder així, seguir el seu camí.

Festa recreativa d’ESO

Els alumnes de l’ESO de l’Escola Ginebró han tornat a gaudir d’una jornada recreativa organitzada pels alumnes de segon del CFGS d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives. Durant tot el dia es va viure un ambient de col·laboració, diversió i a la vegada de responsabilitat, on els protagonistes van ser en la seva totalitat els nostres alumnes, tant els participants com els organitzadors.

Xerrada d’en Joan Cañellas

Dilluns 3 de juny, els alumnes de Cicle Superior de Primària i tots els alumnes d’ESO de l’escola, van poder tocar una medalla d’or dels Mundials d’Handbol i van poder saber, de primera mà, què se sent quan s’és un esportista d’elit amb uns quants èxits a les butxaques. I és que dilluns ens va visitar en Joan Cañellas. Aquest jugador d’handbol, i l’ex-alumne de l’escola, va començar jugant al Palautordera mentre cursava l’ESO a l’escola i ha passat pels primers equips del BM Granollers, del Barça i del Ciudad Real que ara és l’Atlètic de Madrid i el seu actual equip. Ha jugat amb la selecció espanyola en mundials i ha participat dels Jocs Olímpics de Londres 2012. Les experiències que ha anat vivint durant aquests anys: les sensacions, els bons moments, les pors, la dificultat de compaginar l’esport amb els estudis universitaris, les lesions, les il·lusions… les ha volgut compartir amb els nostres alumnes que, de ben segur, que han vist en ell no només un exemple de lluita, sinó també una figura propera; sobretot quan al Joan se li escapaven bromes i anècdotes viscudes amb en Gorka, el Rodolfo i d’altres “profes” que comparteixen. — Aquest correu electrònic conté informació confidencial que és susceptible d’estar protegida legalment. Si vostè no n’és el destinatari previst, recordi que no pot utilitzar-la, distribuir-la, copiar-la, imprimir-la ni emmagatzemar-la en cap suport, totalment ni parcial. Si ha rebut aquest missatge per error, si us plau, notifiqui-ho immediatament a la persona que li ha enviat i esborri el missatge original juntament amb els seus fitxers annexos. D’acord amb l’establert per la Llei de Protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades procedeixen de la Base de dades de l´Escola Ginebró SCCL , automatitzada i registrada a l´Agència de protecció de dades, amb la finalitat de facilitar-li informació escolar del seu interès. En qualsevol moment vostè podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició i, en el seu cas, cancel·lació, comunicant-t’ho a l´adreça electrònica baixaginebro@ginebro.cat amb indicació de les seves dades. *P* Abans d’imprimir aquest e-mail pensa si és realment necessari. El medi ambient és responsabilitat de tots, tinguem-ne cura.