Els animals de pagès

Els pares de la Laia i la Mariona ens han portat una mostra del bestiar que tenen a casa: un vedell, la cabra amb els cabrits, un garrí i dues gallines. Ens han explicat moltes coses dels animals i ens ho hem passat molt bé.

Concertets

Els nois i noies de 4t,5è i 6è que fan instrument i orquestra al migdia , ens han ofert un concert, com a cloenda del 2n trimestre a tots els nens i nenes d’Educació Infantil i Primària.

Fem palmes

Com cada any donem la benvinguda a la primavera fent palmes, les fem des d’ EI 3 anys fins a 6è de primària. Per fer-les tenim l’ajuda dels nois i noies de 2n d’ESO i de les mares que han estat alumnes de l’escola. Totes elles s’han ofert per compartir aquest dia tan especial.

Titelles “Marduix”

En motiu de la commemoració de l’any Joana Raspall escriptora centenària, a l’escola hem celebrat el final del segon trimestre amb la representació de “Meitat tu, meitat jo”, dels Titelles Marduix

Excursió a “Can Bordoi”

Els nens i nenes de 3 anys hem anat d’excursió a la torre de Can Bordoi. Hem pogut passejar pel bosc, anar a la bassa dels peixos i veure l’antiga escola. L’Escola Ginebró es va crear l’11 de setembre de 1969 a Sant Celoni. L’any 1976 es trasllada a Can Bordoi de Llinars. A principis del 1990 s’inaugura una escola nova situada al Turó de les Bèsties , que és l’actual escola.

“Els tres óssos”

Tots els nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola , hem anat a veure els titelles “ Els tres óssos” que ens han ofert la companyia “L’Estaquirot teatre”. L’espectacle és una recreació del conte de la Rinxols d’or , en aquesta versió, els óssos passen a ser els principals protagonistes. L’ escenografia es construeix a partir d’unes caixes de fusta que es van obrint, desplegant i transformant a la vista del públic, això que l’espectacle sigui dinàmic i atractiu. Aquesta activitat ha estat patrocinada per l’Ajuntament de Llinars.