Xerrades sobre el càncer

En el marc de la col·laboració de l’Escola amb la Marató de TV3, el dimarts dia 6 de novembre van tenir lloc una sèrie de conferències sobre aquesta malaltia. Els alumnes d’ESO van poder acostar-se així una mica més a la realitat social dels qui la pateixen i prendre’n consciència.

Img_0003_largeImg_0004_largeLogo_la_marat_large

Visita de José Corredor- Matheos

Corredor_large

 

El dijous 25 d’octubre ens va visitar el poeta i crític d’art José Corredor-Matheos. Aquest Premio Nacional de Poesía va compartir amb els alumnes de 4t d’ESO una sessió on els va acostar una mica més a aquesta branca de la literatura, aprofitant també per agrair-los els escrits enviats.

Colònies a Can Putxet

Els dies 10 i 11 d’octubre els alumnes de 1r d’ESO van fer les colònies de convivència a Can Putxet. Aquesta tradicional sortida que fem a l’Escola serveix per donar la benvinguda i encetar aquesta nova etapa en la seva vida escolar.

Cimg5935_largeImg_0002_largeImg_0008_large

Excursió a la Pineda

Els més petits de l’escola ja hem fet la primera excursió.  Hem anat caminant fins a la Pineda,  travessant camps plens de fang.

Contemplar el bosc a la tardor ha estat una gran aventura.

 

Pineda_3PinedaPineda_1Pineda_2

La festa de la Castanyada

Com cada any tota l’escola ha col·laborat en la celebració de la festa de la Castanyada.  Tothom hi ha participat realitzant diferents tasques: fent panellets, anant a buscar llenya , torrant castanyes…

La festa ha anat molt bé, tot i que degut a les inclemències  del temps, aquest any els pares no hi han pogut participar.

Castanyada_3_largeCastanyada_largeCastanyada_1_largeCastanyada_2_large