Gimcana AAFE 2012-2013

Gimcana_aafe_small

El divendres 9 de novembre els alumnes de 2n del CFGS d’Animació d’activitats físiques i esportives van portar a terme una gimcana pels alumnes de primer curs. Des del crèdit de Jocs, aquesta activitat permet als alumnes de 2n conèixer tos els passos per organitzar una activitat recreativa i ,a més a més, facilita la coneixença entre els alumnes del dos cursos.

Primera acampada dels alumnes de cafe

En aquest mes d’octubre els alumnes del CFGM de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural han fet la primera acampada del curs. Tot i que la meteorologia no va ser la més favorable, no hi va haver cap problema per aplicar diversos coneixements treballats a classe: orientació amb mapa, tècniques d’acampada, medi natural (bolets) i sobretot, millorar la dinàmica del grup.

Xerrada_smallCuinant_smallBerenant_small

Excursió al Montseny

 Els nens i nenes de 4 i 5 anys hem anat al Montseny a collir castanyes per poder celebrar la festa de la Castanyada.

“ El temps ens ha acompanyat però poques castanyes hem trobat!”

 

Dscn8780_largeP1010781_largeBaixa_largeP1010763_large_1P1010769_large

Xerrada d’ex-alumnes d’aafe

Xerrada_ex-alumnes_aafe1_small

El dijous 8 de novembre van venir ex-alumnes de diverses promocions del CFGS d’Animació d’activitats físiques i esportives a fer una xerrada pels alumnes de primer curs amb l’objectiu d’informar-los de les alternatives de futur que podran trobar-se quan finalitzin el cicle formatiu, a partir de les seves pròpies experiències.